Ons team

Het Gear Team

Dirk website
Dirk Van de Velde

Consultant & trainer

Oprichter en gedelegeerd bestuurder van Gear

Na zijn informatica studies en enkele jaren als Sales Representative, richt Dirk in 1992 Gear op. Al snel wordt er beslist om exclusief te kiezen voor de automotive retailsector. Niet de passie voor auto’s, maar wel een fascinatie voor de dealerwereld speelt bij die keuze een sleutelrol.

Hij stuurt op een energieke wijze de commerciële, financiële, organisatorische en menselijke activiteiten van Gear aan. Na ruim 25 ervaring in de sector ontwikkelt en leidt hij met een ongeschonden gedrevenheid en dynamiek training-, coaching- en consultancyprojecten op nationaal en internationaal niveau.

Hij is actief op alle managementniveaus in de automotive retail en staat professionals bij, in het ontwikkelen van hun retailvisie, strategieën en activiteiten, en in het effectief leiden van hun menselijk kapitaal.

 
Bernard website
Bernard Foket

Account Manager

Na een opleiding hotelmanagement en marketing werkt Bernard als coördinator van hotel- en cateringdiensten aan boord van nationale en internationale treinen.

Hij begint bij Gear als zelfstandig trainer in 1995 en wordt in 2000 medebestuurder met als kernverantwoordelijkheid het bewaken van de kwaliteit van de freelance medewerkers.

Vanuit zijn passie voor kwaliteit, dienstverlening en klantenzorg draagt hij actief bij tot de ontwikkeling van vooral de serviceafdelingen in de automotive retail. Hij is actief als allround trainer en adviseur in de meeste projecten van het bedrijf.

 

 
Edjan2 
Edjan Rusche

Trainer & Coach

Hij heeft geruime tijd in verschillende operationele en managementfuncties gefunctioneerd binnen de autobranche, waarbij hij onder meer leiding gaf aan de Training Academy van een topmerk. In 1999 koos hij voor het ondernemerschap met een eigen trainingsbureau en heeft daarbij nationale en internationale ervaring opgedaan als management trainer en coach.

Sleutelwoorden bij zijn optreden als trainer/coach: Betrokkenheid, integriteit, enthousiasme, respect en resultaatgerichtheid. De jarenlange samenwerking met Gear wordt in 2017 verder geïntensiveerd en daarom is hij dit jaar toegetreden tot het vaste kernteam.

 
Foto Vera 
Vera Mols

Project Manager & Consultant

Vera gaat meteen na het behalen van haar diploma van Master in HR Management aan de slag in de automobielsector. Gedurende tien jaar vervult ze bij de invoerder van een premium automobielmerk allerlei functies binnen het domein van Retail Competence Development. Ze werkt aan strategische projecten rond klantgerichtheid en ontwikkelt voor en mét de dealers dienstverlening binnen de automotive HR-cyclus: aanwerving, assessment, aanvangsbegeleiding, training en coaching, certificering, verloning, Performantie Management, medewerkerstevredenheid en exit begeleiding.

Ze behaalde recent een aanvullend pedagogisch diploma en specialiseert zich verder bij Gear in training, coaching en advies. Daarnaast garandeert ze als project manager de kwaliteit en effectiviteit van verschillende interne en externe opdrachten.

 
Foto Hilde website 
Hilde Deneweth

Project Coördinator

Na een boeiende internationale carrière bij de luchtvaartmaatschappijen Sabena en PrivatAir besluit Hilde om een carrière switch te maken en over te stappen naar de wereld van de organisatie van de internationale Expo’s in Zuid-Korea en Milaan.

In augustus 2016 begint zij te werken bij Gear als projectcoördinator. Met haar organisatietalent, doorgedreven klantgerichtheid en internationale ervaring is zij de ideale partner om de projecten van de klanten dagelijks in goede banen te leiden.

Haar jarenlange ervaring als manager in de luchtvaart heeft van haar een proactieve problemsolver gemaakt en een enthousiaste teamplayer.

 
 Anne website
Anne De Wit

Boekhouding & administratie

Met haar achtergrond als maatschappelijk werkster en na enkele jaren ervaring in de directe verkoop, kiest Anne voor een functie als administratief medewerker.

Bij Gear is ze verantwoordelijk voor de volledige boekhouding alsook voor de personeelsadministratie en de debiteurenopvolging. Haar nauwgezetheid en oog voor detail maken dat Gear ook op dat vlak gezond wordt beheerd.

 
Jean Pierre website
Jean-Pierre Vandenbroeck

Trainer & coach

Jean-Pierre start zijn loopbaan in het onderwijs en ontwikkelt zijn passie voor training en consultancy na doorgedreven opleidingen in Human Resources en communicatie. Gedurende 8 jaar is hij trainingsverantwoordelijke bij een toonaangevende invoerder van personenwagens in België.

Hij vestigt zich als zelfstandig trainer en adviseur in 2003 en begint enkele jaren later aan een duurzame samenwerking met Gear.

Hij is allround trainer en wordt het vaakst ingezet in projecten gericht op commerciële en managementvaardigheden. Als één van onze vaste zelfstandige partners legt hij zich steeds meer en meer toe op coaching.

 
Christine website
Christine Vloeberghs

Trainer & coach

Met een bachelordiploma in economische en financiële wetenschappen is Christine de eerste jaren van haar loopbaan economisch en commercieel werkzaam in de handelssector.

Haar carrière evolueert in de richting van de human resources waar ze zich verder ontwikkelt als consulente en later als trainer. Ze wordt zelfstandig trainer en consultant in 2005 en komt deel uitmaken van het kernteam van partners van Gear in diezelfde periode.

Ze is aanvankelijk vooral actief in competence assessments en wordt snel ingezet als trainer, voornamelijk gericht op de serviceprocessen. Ze is inmiddels ook een gediplomeerde coach binnen ons team van zelfstandige partners.

 
Herv website
Hervé Moons

Trainer & coach

Hervé Moons bestudeerde de kern van de autodistributie door sinds 2003 verschillende verantwoordelijkheden op te nemen binnen sterk groeiende concessies in het premium segment.

Door het koppelen van zijn opgedane kennis en vaardigheden aan een grote interesse voor organisatiepsychologie en de ontwikkeling van het menselijk potentieel, specialiseerde hij zich in change management.

Hervé vervoegde GEAR in 2011. Zijn werk richt zich op de autonomie van de distributienetwerken door de ontwikkeling van vaardigheden, het beheer van de verschillende types structuren, ICT-oplossingen, economische efficiëntie en het behoud van klanten door de bevestiging van de unieke corporate identity.

Hij focust zich bij elke coaching en elke training op het overwinnen van de uitdagingen van vandaag om de continuïteit van het bedrijf en het welzijn van de teams te verzekeren.